nagađa se o razlozima

Najtužnija princeza na svijetu zatvorila svoj profil na Instagramu

25.08.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Monegaška kraljevska obitelj odlučila je deaktivirati osobni račun na društvenoj mreži koji je princeze Charlene koristila od 2011., a kojeg je najviše koristila za dijeljenje sretnih trenutaka sa svojom djecom

Unatoč neprestanoj borbi da se drži podalje od medijske pompe, princeza Charlene od Monaka se iznova vraća u središte pozornosti. Ovog puta je razlog deaktivacija njezinog Instagram profila na kojem je otkrivala više osobnih aspekata svog svakodnevnog života.

Valja napomenuti da je jedina unutar monegaške obitelji imala račun na društvenoj mreži pa možda ovaj 'izlaz' odatle nije slučajnost, već promišljena odluka unutar obitelji Grimaldi. Nedavno je Marta Luisa iz Norveške, jedna od članova kraljevske obitelji koja je također bila aktivna na jednoj od platformi, bila prisiljena zatvoriti svoj račun kao izravnu mjeru norveške kraljevske obitelji.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Na društvenim mrežama više korisnika komentira kako bi ova činjenica mogla biti povezana s informacijom koju su prije nekoliko dana objavili razni svjetski mediji a u kojima stoji da princeza Charlene i princ Albert više ni ne žive zajedno te da je princeza našla utočište u Švicarskoj.

Prema najavama, i Charlene i Albert uskoro putuju u Afriku, rodnu zemlju bivše olimpijke i profesionalne plivačice, kako bi sudjelovali u renomiranom Water Bike Challengeu, odnosno natjecanju u vožnji vodenog bicikla koje organizira fondacija koja nosi njezino ime.

BIJELA RASKOŠ

U haljini poput vjenčanice: Princeza Charlene ukrala pozornost na glamuroznom balu

Pogledaj galeriju