PROŠLE SU 2 GODINE

Otkriven razlog zbog kojeg princeza Charlene ponovno odlazi u Afriku

16.08.2023 u 12:46

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene spremna je idućeg mjeseca vratiti se u rodnu Afriku, no ovoga puta s njom odlazi i njezin suprug, princ Albert

Bivša olimpijka i profesionalna plivačica, 45-godišnja princeza Charlene odlazi u svoju domovinu, točnije u Sun City, gdje fondacija koja nosi njezino ime organizira Water Bike Challenge, odnosno natjecanje u vožnji vodenog bicikla.

Riječ je o događaju kojim se podiže svijest o sigurnosti vode, čiji su pokrovitelji upravo princ i princeza od Monaka, a koji se prije Afrike održavao u Monaku, kao i na Korzici. Događanje u Africi održat će se 16. rujna, a ovo će biti nova prilika da princeza Charlene posjeti svoju domovinu.

I dok će se u Sun Cityju okupiti i brojni celebrity, koji će se i sami natjecati, princeza Charlene ovoga će puta taj dio preskočiti.

BIJELA RASKOŠ

U haljini poput vjenčanice: Princeza Charlene ukrala pozornost na glamuroznom balu

Pogledaj galeriju

Inače, ovo će biti prvi put od 2021. da Charlene odlazi u Afriku. U svibnju te godine zaradila je tešku upalu uha, grla i nosa, zbog čega je nekoliko mjeseca bila primorana ostati na liječenju, a podvrgnuta je bila i operaciji. Za to vrijeme princ Albert je s njihovom djecom, blizancima Jacquesom i Gabriellom, boravio u Monaku, a Charlene se njima u zagrljaj vratila u studenom.

Period njezinog oporavaka trajao je poprilično, a ubrzo nakon povratka u Monako završila je i u privatnom lječilištu u Švicarskoj.