NAJVEĆA PODRŠKA

Najteži trenuci Novaka Đokovića: Oporavak uz najdraže

27.03.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što je zbog ozljede otkazao nastup u Miamiju, tenisač Novak Đoković pokazao je kako se najbolje oporavlja u društvu sinčića i supruge

Trenutačno drugi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković otkazao je nastup na velikom ATP turniru u Miamiju zbog ozljede desnog lakta i ispričao se svim obožavateljima koji su već kupili ulaznice. Trenutačno se oporavlja u društvu svojih najdražih, a na svom profilu na Instagramu objavio je fotografiju s obiteljskog druženja u prirodi. 

#PerfectSunday afternoon with my family 🔆❤️🐴

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Tenisač je na fotografiji s trudnom suprugom Jelenom koja u naručju drži njihova sinčića Stefana i čini se kako mu boravak s obitelji najviše godi u ovim teškim danima.

Koliko je povezan s njima, Novak nikada nije krio pa nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije njihovih zajedničkih obiteljskih trenutaka. Takvih će biti i više budući da bi krajem ljeta Jelena trebala na svijet donijeti njihovo drugo dijete.

👪🐶🐩🌞😍🤗

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Iako trenutačno miruje dok mu bolovi ne prestanu, Đoković se ubrzo vraća napornim treninzima jer već za 15-ak dana nastupa na ekshibiciji u Monte Carlu koja će biti humanitarnog karaktera. 

Zbog ponovne ozljede lakte koju je zaradio na turniru u Indian Wellsu, na preporuku liječnika odlučio je pauzirati do turnira u Monte Carlu zbog čega gubi 1.000 bodova na ATP listi. No njegovo povlačenje s turnira u Miamiju utječe i na statističke kategorije, a analize ukazuju na to da mu je ova sezona najgora u posljednjih deset godina.