NE KRIJE TUGU

Najteži dani za Jamieja Foxxa: Holivudski glumac shrvan zbog gubitka mlađe sestre

27.10.2020 u 08:53

Bionic
Reading

Glumac Jamie Foxx trenutno prolazi svoje najteže dane i nezamislivu tugu nakon što je njegova mlađa sestra, 36-godišnja DeOndra Dixon s kojom je imao sjajan odnos, preminula

U ovim sve samo ne lakim trenucima, holivudski glumac Jamie Foxx smogao je snage i putem Instagram profila obratio se naciji i obožavateljima. Poručio je da je shrvan zbog gubitka mlađe sestre s kojom je imao izuzetan odnos.

'Napustila nas je moja previdna i voljena sestra DeOndra. Iako nas je napustila, ona će zauvijek živjeti u mom srcu i mojim sjećanjima. Svatko tko je imao prilike upoznati moju dragu seku, zna koliko je bila vedra i da je bila svjetlo naše obitelji', započeo je svoju emotivnu objavu Foxx uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sestrom.

Magazin People piše da je DeOndra preminula u dobi od 36 godina prije tjedan dana. DeOndra je kći Jamijeve majke Louise Annette i njezina drugog supruga Georgea, a rođena je s Downovim sindromom.

'Ne mogu vam ni opisati kako se sada osjećam. U ovoj kući zajedno smo imali toliko divnih uspomena, zabava i okupljanja. Uvijek je bila kraljica podija i plesom nas je sve vedrila. Uvjeren sam da je sada u raju i da pleše s anđelima. Osmijeh mi se na lice vrati samo kada se sjetim svih tih silnih uspomena. Njezin ples na dodjeli Grammyja, spuštanje niz ogradu u kući, uvijek raspjevana i spremna za ples', poručio je nadalje slavni glumac pa nastavio svoje pismo sestri:

'DeOndra, ostavila si veliku prazninu u mom srcu ... ali ispunit ću je svim uspomenama koje si mi dala ... Volim te..naša obitelj je slomljena, ali vratit ćemo dijelove zajedno s tvojom ljubavlju ... i molim vas, pridružite moju obitelj u svojim molitvama ...'

Slavni 52-godišnji glumac iz Texasa iznimno je poštovao svoju mlađu sestru, često bi s njom provodio vrijeme te je nekoliko puta poveo sa sobom na crveni tepih. Jednom prilikom naglasio je kako nikome iz obitelji nije smetalo što je rođena s kromosomskim poremećajem.

'Od prvog dana bili smo zaljubljeni u nju, bila je preslatka čokoladna okruglica', rekao je tada.