SUZANA MANČIĆ

Poznata Loto djevojka javila se s mjesta gdje George Clooney ima vilu

04.09.2023 u 15:00

Bionic
Reading

Ljeto još nije gotovo. Neki su tek sad spakirali kofere i odlučili uživati u 'babljem ljetu'. Među njima je i slavna voditeljica Suzana Mančić. Zadnjih dana javlja se iz Italije

Suzana Mančić za svoj odmor odabrala je jezero Como poznatije kao Lago di Como, u Lombardiji, između Milana i granice sa Švicarskom. Como je jedno od najdubljih jezera Europe, a u njegove ljepote zaljubio se i George Clooney.

Slavni holivudski glumac ondje posjeduje luksuznu vilu sagrađenu u 18. stoljeću koja nosi atraktivan naziv Villa Oleandra a na toj lokaciji najradije provodi ljetne dane i pauze između snimanja filmova u društvu obitelji i prijateljima.

I najslavnija Loto djevojka se oduševila tom destinacijom pa niže objavu za objavom odande. 'Oduvijek me je privlačila blizina vode, ja sam vodeni znak, sjedim, mirujem i promatram, i osjećam da od mene otječe umor, nervoza. Voda sve nosi', ustvrdila je u jednoj od njih. Pokazala je i djelić krstarenja po jezeru.

Suzana Mančić inače svoj mir pronalazi i u vikendici u Velikoj Moštanici koju je uredila po svom ukusu, a ljeti dosta vremena provodi tamo. Kod uređenja svog raja posebnu pažnju je posvetila dvorištu, a svojedobno se pohvalila prekrasnim grmljem lavande. 'Ako ste zbog lavande pomislili da je Hvar... Ne, ne, Moštanica , i to Velika!', napisala je tada.

  • +3
Suzana Mančić Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL