LEGENDARNA LOTO DJEVOJKA

Uživa na odmoru: Suzana Mančić spremno pozirala u ljetnom izdanju

17.08.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Najfatalnija loto djevojka javila se svojim pratiteljima osunčana i dobro raspoložena s nepoznate lokacije i svojim stajliš lookom oduševila mnoge koji joj ostavljaju same komplimente

Televizijska voditeljica i najpoznatija loto djevojka bivše države Suzana Mančić podijelila je na Instagramu fotografiju snimljenu u vrtu, a na njoj pozira na suncu u lepršavoj ljetnoj tunici ljubičaste boje.

U prvom planu bio je neodoljiv modni dodatak - cvjetni rajf. 'Uhvati zraku sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lijep', poručila je nekadašnja seks-bomba.

Životnu sreću joj je donio Simeon Ocomokos, grčki bankar kojeg ljubi dug niz godina. Sudbonosno 'da' izrekli su u njegovoj domovini, u koju Mančić često odlazi te uvijek ističe da joj je jedna od najdražih zemalja na svijetu. Dugo su najavljivali vjenčanje, no to su učinili tek nakon 18 godina ljubavi, i to 2018. godine.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Inače, osim što je poznata kao loto djevojka, Mančić se slikala za Playboy, i to s 48 godina. Izjavila je da se fotografirala 'kako bi osnažila sve starije žene da su i dalje lijepe, očuvane i poželjne'. Otkrila je da su joj platili tri puta više od iznosa koji su drugi dobivali te je istaknula da je 'ponosna što je svladala nametnute tabue i sram te pokazala da žene ne ovise o godinama'.

  • +3
Suzana Mančić Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL