tata od formata

Najslađe muke našeg poznatog voditelja

20.06.2017 u 14:12

Bionic
Reading

Radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan uskoro bi prvi put trebao postati otac, a sada obavlja posljednje pripreme za dolazak malenog nasljednika

Krajem ožujka, prilikom emitiranja uživo emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', glazbenik Matko Jelavić otkrio je pred svima kako naš poznati voditelj Frano Ridjan očekuje sina.

Riječima 'Rodija se sin' prvo je dao naslutiti o čemu se radi, a potom i službeno čestitao HRT-ovu voditelju koji sa suprugom Leom uskoro očekuje prinovu. 'Živi smo, zdravi i sve je u najboljem redu', potvrdio je tada za tportal.

Simpatični Franjo prije nekoliko se dana na društvenim mrežama pohvalio kako uživa u slatkim brigama oko pripreme obiteljskog doma za dolazak malenog nasljednika.

'Najslađi "teški posao"#pripreme #tkotomozeplatiti #josmalo' napisao je ispod fotografije na kojoj slaže krevetić za sinčića i brine se da sve bude spremno kada se njegova supruga vrati iz bolnice.

Inače, prije nekoliko su dana supružnici viđeni i na vjenčanju veslača Valent Sinkovića. Lea, koju rijetko viđamo u javnosti, pokazala je tada svoje trudničko izdanje u uskoj crnoj suknji i bijelom topu s volanom koji je otkrivao jedno rame.