STIŽE NASLJEDNIK

Najljepša vijest za popularnog voditelja Franu Ridjana

30.03.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Radijski i televizijski novinar Frano Ridjan i njegova supruga Lea očekuju svoje prvo dijete, a za tportal je opisao kako je reagirao kad je doznao sretnu vijest

'Živi smo, zdravi i sve je u najboljem redu', potvrdio je za tportal poznati HTV-ov voditelj Frano Ridjan koji očekuje svog prvog sina. Sretnu su vijest gledatelji, naime, doznali sasvim slučajno, kada je glazbenik Matko Jelavić prilikom gostovanja u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' pričajući o svom koncertu u Lisinskom spomenuo i poznatu pjesmu 'Rodija se sin' te potom čestitao voditelju koji će ovoga ljeta prvi put postati otac.

Iako svoju suprugu Leu nije htio zamarati novinskim napisima tijekom trudnoće, vijest se brzo proširila, ali vjerujemo kako je ona naviknula na njegova iznenađenja nakon što joj je prije dvije godine pripremio ono najveće.

Naime, u prosincu 2015. Frano je na prepunom Zrinjevcu kleknuo pred nju i postavio sudbonosno pitanje, a gotovo godinu dana nakon toga vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi Svete Mati Slobode.

Bilo je to sigurno lijepo razdoblje njihova zajedničkog života, ali sada slijedi ono najljepše.

'Skakao sam do neba od sreće', prepričava nam Frano, koji je bio u SAD-u, kada je doznao da on i supruga postaju roditelji te dodao kako još ne znaju koje će ime nositi njihov nasljednik.