Baby boom

Koji poznati Hrvati očekuju prinove ove godine

27.05.2017 u 09:19

Bionic
Reading

Do kraja 2017. godine mnoge slavne osobe poželjet će dobrodošlicu bebama u svoje obitelji. Neki od njih će prvi put osjetiti čari majčinstva, iščekivanje, nadu i ushićenje povodom dolaska djeteta na svijet i svih neprocjenjivih trenutaka koji slijede

Luka Šulić, jedan dio 2Cellosa, sa svojom prelijepom zaručnicom Tamarom Zagoranski, s kojom se zaručio krajem prošle godine na Novom Zelandu, očekuje rođenje prve bebe. No poznati hrvatski violončelist nije jedini celebrity koji bi ove godine trebao postati otac.

Magical secret place 💙

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

Prinova stiže i u obitelj nogometnog trenera Igora Štimca i splitske manekenke Lane Bucat. Sretnu vijest i javna šuškanja za tportal je potvrdio nekad sjajni igrač i izbornik reprezentacije Hrvatske sredinom travnja za tportal.

Par već ima sina Ivana, kojeg je manekenka rodila 2012. godine, a nogometni trener, koji trenutačno trenira katarski klub Al-Shahaniya, već ima troje djece, 26-godišnjeg sina Luku, 22-godišnju kćer Miju i 19-godišnju Deu, iz prvog braka sa Suzanom Žunić.  

HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli sa suprugom Makom Vejzovićem početkom idućeg mjeseca proslavit će prvu godišnjicu braka, a nekoliko tjedana kasnije postat će roditelji blizanki - dviju djevojčica. Neveni će to biti prvo dijete, dok Mak već ima dvoje

Otkako je doznala da je trudna, Nevena svoju trudnoću redovito dokumentira fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Sretne vijesti prije par mjeseci dočekale su i poznatog HRT-ova voditelja Franu Ridjana koji će ovoga ljeta prvi put postati otac. Njegova supruga Lea, koju je prije dvije godine zaprosio na prepunom Zrinjevcu, uživa u svojoj prvoj trudnoći i veseli se danu kada će ugledati svog sinčića.

Za lijepu Šibenčanku Maju Cvjetković ova će godina ostati sigurno u posebnom sjećanju. Naime, nakon trogodišnje veze s 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem ostala je u drugom stanju te će u kolovozu na svijet donijeti djevojčicu Vitu.

Osim što su sestre blizanke, one su i vjenčane kume te su skupa i cijeli život radile na svojoj sportskoj karijeri pa ne čudi što su sada u isto vrijeme i isplanirale svoje trudnoće. Lucija Zaninović koja se prije desetak dana udala za svog dugogodišnjeg partnera Nala Kuzmanića, prva je obznanila svoju trudnoću. 

Njezina sestra Ana Zaninović sa svojim suprugom Dujom Đapićem također ove godine očekuje prinovu, a najzanimljiviji detalj je da blizanke dijeli samo mjesec dana razlike u terminima poroda.

Naša nekad najuspješnija manekenka koja već godinama živi u Japanu, prije nekoliko je dana za tportal potvrdila da čeka treće dijete. Nakon kćerkice Jane i Mile, lijepa Ljupka i njezin suprug Mihael Mikić sigurno se ovoga puta nadaju dječaku.

Mila 🎉🎂🎁💜 #NasNajveciZvrk ♏️💕5️⃣

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Nakon sedmogodišnjeg Ivana i četverogodišnje Eme, ove će jeseni stići nova beba u dom hrvatskog nogometnog reprezentativca i nogometaša Real Madrida, Luke Modrića. Sa suprugom Vanjom, prije toga, ovog ljeta proslavit će sedam godina braka.

Accompanied by my loves❤️❤️❤️

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

Pjevač grupe Vatra Ivan Dečak i njegova partnerica Nina Celio-Cega u lipnju očekuju rođenje svog drugog djeteta. Par već ima trogodišnju kćer Ditu.

Naša istaknuta fotografkinja Mara Bratoš i poznati dubrovački glumac Nikša Kušelj pridružili su se poznatim parovima te će također ove jeseni postati roditelji. Mara je u drugom tromjesečju trudnoće te je zbog toga usporila svoj poslovni tempo. Budući roditelji ovo će ljeto uživati na samom jugu Dalmacije, a onda ih iščekuju slatke brige s njihovim prvim djetetom.

Strane zvijezde u slatkom iščekivanju

I mnoge strane zvijezde ove godine će postati roditelji. Tako Beyoncé i Jay-Z očekuju svoje blizance. Beyoncé je na svojem Instagram profilu najavila da je u drugom stanju i objavila prvu fotografiju novog trbuščića. Uz fotografiju je napisala samo: 'Htjeli bismo podijeliti svoju ljubav i sreću. Dvostruko smo blagoslovljeni, ovoga puta smo nevjerojatno zahvalni što će naša obitelj porasti za dva člana i zahvaljujemo na svim dobrim željama.'

George i Amal Clooney također očekuju blizance. Amal bi trebala roditi dječaka i djevojčicu u lipnju. Vijest o blizancima slavni par je ugodno iznenadila, ali i prestrašila, jer su smatrali da je jedno dijete za njih sasvim dovoljno.  

Britanski glumac Jason Statham i njegova zaručnica, model i glumica Rosie Huntington-Whiteley, također očekuju prvo djete. U vezi su sedam godina, a lani su se zaručili. Svjetski mediji već su krajem prošle godine objavili šuškanja o tome da par očekuje dijete, a oni su to konačno priznali u veljači 2017.

Last night with my loves attending the Vanity Fair Oscar Party 👼🏼🌟

A post shared by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on