odlazak u hnk

[FOTO] Severina posljednjom fotkom ponovno obara s nogu, a ne može se ne zamijetiti predivan osmijeh koji ne skida s lica

07.11.2021 u 20:36

Bionic
Reading

Kad neka fotka na Instagramu u samo par sati primi desetke tisuća lajkova onda je jasno da se radi o nečem posebnom. Upravo to dogodilo se s posljednjom Severininom objavom

Pjevačica svoje brojne obožavatelje i pratitelje na Instagramu oduševila je novom fotografijom koja pršti pozitivom i seksipilom. Severina je ovog puta odjenula zavodljivu crvenu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom na donjem dijelu, a što je izazvalo oduševljenje njenih pratitelja na mrežama.

U ovom elegantnom izdanju Severina se pojavila u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, gdje je gledala predstavu ‘Kukci’. Prigodno, sama Severina svoju fotografiju opisala je riječima: Dama u crvenom, a sudeći prema salvi komplimenata koje je dobila u komentarima objave, jasno je da je lijepa pjevačica oduševila svoju sljedbu.

Kako navodi Dnevnik.hr već neko vrijeme šuška se da je Severina u vezi sa svojim producentom Filipom Miletićem, a što bi mogao biti razlog predivnog osmijeha koji pjevačica ne skida s lica.

  • +8
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL