ANTONIJA MIŠURA SANDRIĆ

Dvostruko slavlje: Na petu godišnjicu braka, najljepša hrvatska košarkašica krstila kćerkicu

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 11.08.2020 19:02
  • Objavljeno 11.08.2020 u 19:02
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Baš kao što je tog 9. kolovoza 2015. godine ozakonila svoju desetogodišnju vezu s Markom Sandrićem u rodnom Šibeniku, jedna od najljepših sportašica svijeta, kako su je svojedobno nazivali, upravo je taj datum, ali pet godina kasnije, odabrala kao dan kada će njihova kćerkica Tara primiti sakrament Svetog Krštenja

Šestomjesečna Tara Sandrić primila je sakrament Svetog Krštenja na dan kada su njezini roditelji slavili i petu godišnjicu braka. Za svoje prvo dijete jedna od najljepših sportašica svijeta, košarkašica Antonija Mišura i njezin suprug, košarkaš Marko Sandrić odlučili su pripremiti slavlje za pamćenje.

Nakon što je u crkvi održan obred, odabrani krug ljudi pridružio im se u njihovom domu koji je tog dana bio ukrašen posebno za malenu Taru.

'9.8.2015. mama i tata slavili su svoju ljubav pred Bogom. 9.8.2020. slavili su Sveto Krštenje svoje najdraže curice', napisala je na svom Instagram profilu Antonija Mišura Sandrić i objavila fotografiju sa suprugom i malenom Tarom. 

A zanimljivo je kako je Antonija modno uskladila sebe i svoju malenu nasljednicu, odabravši bijele haljine u kombinaciji sa cvjetnim ukrasima na glavi.