Nježni nogometaš

Najljepša čestitka za veliko slavlje: Mateo Kovačić objavio fotografiju Izabel s malenim Ivanom

18.12.2020 u 08:26

Bionic
Reading

U domu nogometaša, domaćeg reprezentativca, i njegove supruge, vlasnica brenda Lunilou Izabel Kovačić bilo je veselo. Uz torte, mnoštvo cvijeća i u najboljem društvu - s njihovim sinčićem Ivanom imali su proslavu za pamćenje

Mateo Kovačić je na svom Instagram profilu otkrio da se u njihovom domu feštalo, a pokazao je i emotivni trenutak svoje supruge, slavljenice koja je napunila 28 godina. Fotografija na kojoj Izabel Kovačić nježno ljubi sinčiča Ivana nikog nije ostavila ravnodušnim. 'Sretan rođendan mama', poručio je dok je u hashtagovima dodao 'najbolja supruga', 'najbolja mama'.

Romantični nogometaš prikazao je duhovito, a što je i objavio na Instagram storyju, da se slavilo uz vino i mlijeko (bočica malenog Ivana). Lijepa Izabel pozirala je uz jednu od nekoliko torti na kojoj je pisala brojka 28.

Maleni Ivan kruna je njihove dugogodišnje ljubavi koju su ozakonili brakom, a prije negoli se rodio, Izabel i Mateo Kovačić pripremili su sobicu za svog nasljednika u Zagrebu, ali i u Londonu, gdje Mateo igra za tamošnji nogometni klub Chelsea.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL