GDJE JE ONA BILA DEVEDESETIH

Na vruću fotografiju Sofije Vergare ravnodušna nije ostala ni Irina Shayk, ali ima i onih koji je smatraju neprimjerenom

16.04.2021 u 13:13

Bionic
Reading

Daleko prije nego što je, zahavaljujući 'Modernoj obitelji', postala svjetski priznata televizijska zvijezda, Sofia Vergara je gradila manekensku karijeru, a jednom nostalgičnom fotografijom iz tih vremena zanosna Kolumbijka izmamila je u četvrtak uzdahe milijunima svojih obožavatelja na Instagramu

Pridružujući se trendu #ThrowbackThursday (#TBT), u kojem korisnici društvenih mreža izazivaju nostalgiju fotografijama iz svog ranijeg života, Vergara je u četvrtak objavila fotografiju naslovljenu s '#tbt Miami devedesetih'.

Na radost milijuna njezinih obožavatelja, Vergara nije objavila razglednicu iz Miamija u stilu 'Mediteran kakav je nekad bio', nego svoju fotografiju iz manekenskih dana, snimljenu u Miamiju gdje je živjela nakon što je s obitelji imigrirala krajem 1990-ih.

Na vruću fotografiju mlade Vergare u bikiniju s tangama nije ostala ravnodušna ni ruska ljepotica Irina Shayk, koja je uz komentar 'o moj Bože' nanizala nekolicinu plamenih emotikona.

Za vrijeme trajanja prosječnog radnog vremena, fotografija je prikupila više od 300 tisuća lajkova, no među 21,4 milijuna pratitelja lijepe Kolumbijke našao se i jedan koji misli da je fotografija neprimjerena, Međutim, kritiku nije uputio Vergari, nego Irini Shayk.

Mladić koji na svom Instagramu navodi da se bavi izradom video igara, sudeći po njegovim objavama uglavnom na temu 'pucačina', prigovorio je da ovakve fotografije nije primjereno objavljivati u vrijeme ramazana.

Osim što je promašio metu komentirajući to Irini, a ne Sofiji, nadobudni mladić promašio je metu i uopće upućivanjem kritike lijepoj Kolumbijki koja, kako su ga obavijestili njezini obožavatelji, nije vjerom vezana za ramazan.

Kad su mu spočitnuli da netko s tako visokim moralnim vrijednostima zapravo nema što tražiti na njenom Instagram profilu, mladić se osjetio napadnutim pa su mu poručili da se vrati svojim virtualnim prijateljima.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dojam koji je ostavio svojom komunikacijom prije bi se mogao pripisati još jednom alter egu Sache Baron Cohena, nego stvarnoj osobi.

Inače, nije ovo prvi put da se Sofia u 'nostalgičnom četvrtku' prisjetila svoje manekenske karijere pa je u ožujku objavila i jednu kolumbijsku fotografiju iz devedesetih, s naglaskom na bujno poprsje.

Ni ta fotografija nije prošla nezapaženo među top modelima pa je slavna Njemica Heidi Klum objavu komentirala s kratkim, ali vrlo jasnim 'Wow'.