nedosljedni

Na ovo nisu pazili: U nastavku serije 'I tek tako' potkrala se velika greška

29.06.2023 u 15:04

Bionic
Reading

Prošli su tjedan izašle dvije nove epizode druge sezone nastavka serije 'I tek tako', a gledatelji su uočili veliku grešku u dosljednosti radnje, a koju će primijetiti svi veliki obožavatelji kultne serije iz devedesetih

Svi veliki obožavatelji serije 'Seks i grad' sjećaju se kako je započela romansa Charlotte York s odvjetnikom koji je vodio njezinu brakorazvodnu parnicu od bivšeg supruga. Iako nije bio ono što je očekivala, nespretni simpatični Harry bio je baš ono što je njezina romantična duša trebala. Sve je bilo savršeno, no zbog jednog detalja par se umalo nije mogao vjenčati, a taj detalj zaboravili su tvorci spin-offa 'I tek tako'.

Tek što je izašla druga sezona nastavka serije, gledatelji su već primijetili veliku pogrešku u dosljednosti radnje.

Još u petoj sezoni kultne serije Harry je ispričao da mu je majka preminula prije nego što je uopće upoznao Charlotte, a njegova majka ostavila je velik utjecaj na njegov život. Naime, majci je obećao da će se oženiti djevojku židovske vjeroispovijesti, zbog čega je Charlotte odlučila preći na judaizam.

Međutim, kreatori najnovijih nastavaka to su očito zaboravili jer u jednoj od novih epizoda Harry kaže da je njegova majka preminula prije 10 godina, što baš i ne odgovara onome što su gledatelji čuli u originalnoj seriji.

Društvene mreže preispituju kako je moguće da su producenti zaboravili taj bitan detalj oko kojeg se bazirala čitava radnja lika Charlotte u posljednjoj sezoni serije 'Seks i grad'.

  • +2
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia