POBJEDA WREXHEMA

Na opće oduševljenje Ryan Reynolds predvodio slavljeničku paradu

03.05.2023 u 13:13

  • +2

Ryan Reynolds

Izvor: Profimedia / Autor: Phil Bryan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći kakva je euforija nastala kada su navijači Wrexhema na busu kojim su se vozili nogometaši Wrexhama ugledali slavnog holivudskog glumca Ryana Reynoldsa, koji se pridružio slavlju

Slavni holivudski glumac Ryan Reynolds predvodio je veliko slavlje za pobjedu svog nogometnog kluba Wrexham, navijajući iz busa koji se vozio kroz navijače. Velika parada napravljena je nakon pobjede kluba u derbiju, zahvaljujući kojem su na putu za ulazak u višu ligu.

Na svom Instagram profilu Reynolds je podijelio dijelić atmosfere, ali i selfije s nogometašima i suvlasnikom Robom McElhenneyjem, a video je otkrio prepune ulice i entuzijastične navijače Wrexhama. Upravo zbog ove utakmice Ryan Reynolds propustio je ovogodišnju Met Galu, no on se time nije pretjerano zamarao.

Inače, Reynolds i njegova glumački kolega Rob McElhenney kupili su ovaj nogometni klub još 2021. godine, a njihova priča inspirirala je tvorce dokumentarca da 2022. snime 'Welcome to Wrexham'.

Osnovan 1864. godine, Wrexham je najstariji klub u Walesu i treći najstariji profesionalni nogometni tim na svijetu. Biti vlasnik tako značajnog kluba za poznatog je glumca bila stvar prestiža, no pobjedom se momčad vraća u englesku ligu nakon 15 godina izbivanja iz popisa najboljih nogometnih klubova u Ujedinjenom Kraljevstvu.

BEZ DJECE

Vrijeme samo za njih: Dobro raspoloženi Blake Lively i Ryan Reynolds u šetnji

Pogledaj galeriju

A osim što ima svoj vlastiti nogometni klub, baš sve ščega se dotaknu Ryan Reynolds i njegova supruga Blake Lively pretvaraju u zlato. Glumom, ali i raznim poslovnim projektima zaradili su pravo malo bogatstvo koje se donedavno procjenjivalo na 147 milijuna funti. Nedavnom prodajom Mint Mobile-a svoje su bogatstvo udvostručili.