BAŠ UŽIVAJU

Na obiteljsku idilu Ivice Kostelića nemoguće je ostati ravnodušan

25.02.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Naš poznati skijaš Ivica Kostelić i njegova supruga Elin, koja je također skijašica, veliki su zaljubljenici u zimske sportove pa su se sa svojim mališanima uputili na zimovanje

Sportska obitelj na snijegu uživa punim plućima, a ljubav prema skijanju, prenijeli su, sudeći po svemu, i na svoje najmlađe članove.

Simpatična šesteročlana obitelj, uputila se u austrijsko skijalište Obertauern gdje nije nedostajalo zabave na snijegu.

Naš uspješni sportaš je na svom Instagram profilu objavio fotografiju koja je sve raznježila.

  • +3
Ivica i Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Sa širokim osmijesima na licu, Ivica i njegova supruga Elin, inače rođena Islanđanka, pozirali su u punoj skijaškoj opremi sa svojom djecom, sinovima Ivanom i Leonom te blizankama Janom i Katom.

Vrlo brzo uslijedili su brojni komentari na račun malih i velikih Kostelića.

'Novi hrvatski i svjetski prvaci', 'Milina vas vidjeti', 'Prekrasna obitelj'.

Inače, Ivica i Elin žive u okolici Ivanić-Grada. Par se vjenčao 2014. nakon dugogodišnje veze, a iste je godine stigao sin Ivan. U ljeto 2016. godine stigao je i sinčić Leon, a djeca su od roditelja naslijedila ljubav prema prirodi u kojoj često i rado borave. Inače, Jana i Kata u medijima su se našle odmah nakon rođenja jer su rođene u Petrovoj bolnici i boravile tamo za vrijeme velikog zagrebačkog potresa 2020. godine, nakon čega su, ranije nego što je to uobičajeno, s mamom puštene kući jer je bolnica dosta nastradala.