SVESTRANA SPLIĆANKA

Možete li je zamisliti kao balerinu? Mirta Šurjak pokazala kako izgleda na treningu

09.10.2018 u 18:10

Bionic
Reading

Sportska novinarka HRT-a i strastvena navijačica Hajduka, redovito oduševljava svoje obožavatelje fotografijama na društvenim mrežama. Ovaj put je Mirta Šurjak otkrila dijelić sa svog treninga. Atraktivna plavuša obožava barre tehniku baleta za odrasle

Svi se dive na fizičkoj spremi besprijekornoj liniji. No to joj nije palo s neba. Prije dvije godine Mirta Šurjak dva put tjedno plesala je vrstu baleta na štangi, a sad je u Instagram storyju crno bijelom fotografijom svojim fanovima pokazala kako je to izgledalo. Zategnuta u triko, senzualna i s bujnim poprsjem u prvom planu sigurno je raspalila maštu svojih brojnih muških pratitelja.

'Vitku liniju održavam velikim količinama vode, vegetarijanskom prehranom i minimalnim unosom šećera u organizam, za koji kažu da je nezdraviji i od crvenog mesa. Ne pijem kavu, ne pušim... Na spavanje radnim danom ne odlazim nikad poslije 23 sata. I ne 'konzumiram' mobitel ni računalo kod kuće. Preporodila sam se, jer ljudi nisu ni svjesni koliko dragocjenog vremena svog života potroše na virtualnu stvarnost koja je u biti nestvarna i hraneći sebe nepotrebnim sadržajima koji ih u konačnici opterećuju psihički i emotivno. Vjerujte mi, to je jedan od recepata za zdravlje i dugovječnost. Već 15 godina prakticiram jogu i vježbe disanja te šetnje i trčanje Marjanom. Naravno, nisam savršena pa ponekad i ja zgriješim pokojom kockicom čokolade. Ali one bio podrijetla', izjavia je ranije za tportal.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić