UVIJEK POSEBNA

Zna što je hit: Mirta Šurjak u cipelama kakve obožava Meghan Markle

03.10.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Sportska novinarka HTV-a ponovo plijeni pažnju svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama. Mirta Šurjak itekako prati što je trenutno 'in'. To je dokazala najnovijom fotografijom na Instagramu, na kojoj blista u elegantnom izdanju s omiljenim brendom cipela vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle

Mirta Šurjak posjetila je svetište Majke Božje Lurdske - Vepric kod Makarske. Za tu je prigodu omiljena televizijska novinarka odjenula bordo midi haljinu i kožnu jaknu. Više pozornosti od odjeće privukle su njene nemoguće duge noge, koje su uz pomoć luksuznog talijanskog brenda Aquazzura, koji Meghan Markle često nosi za vrijeme svojih kraljevskih angažmana, postale još dulje.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Tu sam haljinu odjenula prvi put. Stajala mi je u ormaru tri godine i slučajno sam je jučer izvukla. Prijateljica i ja smo išle u Makarsku na otvorenje UEFA Futsal lige prvaka pa smo na povratku u Split, oko 23 sata, svratile u svetište Veprice da se pomolimo', ispričala je za tportal. Vjera joj, kaže, znači puno.

'Znači mi kao i svakom drugom čovjeku. Vjernica sam, ali ne idem svake nedjelje u crkvu, nego tamo gdje osjećam da trebam ići. Smatram da čovjek s Bogom može biti i u svojoj sobi i bilo gdje na svijetu. Tako ja shvaćam vjeru', rekla je Mirta, dodavši da je podnijela ostavku na mjesto predsjednice ŽNK Marjan. Doznajemo kako je to napravila iz osobnih razloga, ali ostaje 'u nogometu'. Uskoro je, među ostalim, očekuje angažman na Danima hrvatskog turizma na Hvaru.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić