'PUCA PO ŠAVOVIMA'

Plijeni izgledom: Mirta Šurjak ponovno provocira bujnim dekolteom

17.09.2018 u 20:40

Bionic
Reading

Ako se pita muškarce, sportska novinarka Mirta Šurjak zasigurno je jedna od najljepših Hrvatica. Osim što drži do svoje linije, plavokosa Splićanka redovito oduševljava svoje obožavatelje na društvenim mrežama svojim izazovnim stajlinzima na koje rijetko tko ostaje suzdržan

Nakon što je ovog ljeta na Hvaru izazvala pomutnju svojim oblinama, Mirta Šurjak se vratila poslovnim obavezama. Nedavno se pohvalila fotografijom s Poljuda gdje je pratila prvi trening s novim trenerom Hajduka, Zoranom Vulićem.

Strastvena zaljubljenica u sport ne krije koliko voli svoj omiljeni klub - Hajduk, kojemu je posvetila i odlomak u opisu svog profila na Instagramu. A možda više od Hajduka lijepa voditelja voli naslikavati se za Instagram, pa svoje seksi odjevne kombinacije redovito dijeli sa svojim pratiteljima.

Njezina posljednja fotografija na njezinu Insta Storyju je zasigurno privukla brojne znatiželjne poglede. Lijepa Splićanka, koja je prošlog tjedna, kao i svaka majka, emotivno reagirala povodom prvog dana škole njezine kćeri Chiare, podijelila je s fanovima fotografiju u pripijenoj haljini, a u prvom planu i ovog je puta bio njezin bujni dekolte.

Lijepa novinarka je po svemu sudeći uživala negdje na terasi, upijajući zrake sunca, što je prava rijetkost, obzirom da većinu vremena provodi poslovno na terenu, a svaki slobodan trenutak sa svojom sedmogodišnjom kćerkicom.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić