POSEBNI TRENUCI

Monika Olujić ex Kravić i Marija Omaljev Grbić rodile su u par dana razlike, a sada se na društvenim mrežama hvale istim događajem

20.11.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Za razliku od naše glumice s holivudskom adresom, Marije Omaljev Grbić, koja je već pokazala svoju neodoljivu kćerkicu Billie, nekadašnja voditeljica Monika Olujić svog trećeg sina još nije 'predstavila' javnosti, ali je pokazala zanimljiv detalj iz njegove spavaće sobe

U svega nekoliko dana razmaka, Monika Olujić i Marija Omaljev Grbić rodile su prije mjesec dana, nekadašnja voditeljica sina Ivana, a glumica kćerkicu Billie. I dok je za Moniku ovo bio treći porod i treći sin, budući da dvojicu dječaka ima iz bivšeg braka s Marijem Mamićem, Mariji Omaljev Grbić malena je Billie prvo dijete.

Upravo zato ne treba ni čuditi da naša glumica, koja već godinama sa suprugom, glumcem Mirajem Grbićem živi u Los Angelesu, svaki trenutak s malenom princezom želi podijeliti sa svojim prijateljima, obitelji i pratiteljima koji su ostali u Hrvatskoj. Tako je sada objavila i zanimljivu fotografiju djevojčice Billie, koja im je upotpunila živote.

Billie je fotografirana na popularnom prekrivaču gdje je suncem označena brojka 1, kao znak da je napunila mjesec dana života. Odjevena u nježno ružičasti kompletić s ružičastom tutu suknjicom, malena Billie gleda u stranu i maše nogicama.

S druge strane Monika Olujić, koja je sina Ivana dobila u braku s odvjetnikom Franom Olujićem, još uvijek nije pokazala, no zato je otkrila dijelić iz njegove dječje sobe. Riječ je o glazbenom vrtuljku na kojem se vrte žirafa, lav, kišni oblaci i zvijezde, a koji se postavlja na kinderbet novorođenčeta.

Marija Omaljev Grbić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Uz kratku snimku Monika je tek napisala: 'Nova zvijezda našeg doma' i uz to hashtagom pojasnila da 'njezina beba' ima mjesec dana.

zaljubljeni i sretni

[FOTO] Do poroda je dijeli još jako malo: Monika Olujić ex Kravić u prvom javnom izlasku sa suprugom

Pogledaj galeriju