emotivna ispovijest

Momčilo Otašević progovorio o bolnom razvodu od Jelene Perčin

22.11.2023 u 12:31

Bionic
Reading

Zvijezda serije Kumova' nakon godinu dana otvorio je dušu na temu rastave od glumice. Njih dvoje bili su u braku pet godina i imaju dvoje djece, kćer Mašu i sina Jakšu

I dok je uz potvrdu vijesti o razvodu Jelena Perčin kratko poručila da su oboje usmjereni na dobrobit svoje djece te da neće otkrivati detalje o privatnom životu, na tu temu sada je progovorio crnogorski glumac koji trenutno u Hrvatskoj snima treću sezonu serije 'Kumovi'.

Momčilo Otašević priznao je da su mu u preživljavanju ovog razdoblja najviše pomogli djeca, posao i prijatelji.

'Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu', ispričao je za srpsko izdanje Glorije.

  • +3
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

S djecom provodi onoliko vremena koliko mu obaveze dopuštaju. Najveće zadovoljstvo predstavlja mu boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo je, kazao je, shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati.

Njegova mama Nada i tata Duško kažu da je djevojčica isti on, da je i sam bio takav, ako ne i gori. Otkrio je i da ove zime kćer planira naučiti skijati. Uz to što se trudi biti dobar otac, posvećen je ujak dvogodišnjoj Miji i tromjesečnom Petru, djeci svoje sestre Sanje.