rastave u 2023.

Godina 2023. kobna za brakove poznatih i slavnih, evo koje je parove pogodila

10.08.2023 u 17:37

  • +3

Zvijezde čiji su brakovi propali u 2023. godini

Izvor: Profimedia / Autor: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Ove godine svjedočimo velikom broju rastava u svijetu poznatih i slavnih, kako u svijetu, tako i na domaćoj sceni. Bračnom lukom više ne žele ploviti neki parovi koji u njoj već godinama, ali ni oni koji su tek nedavno vezu ozakonili brakom

Nakon dugo šuškanja, jučer je u javnost odjeknula vijest o rastavi Elle Dvornik i britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea. Četiri godine nakon intimnog vjenčanja u Las Vegasu, par je shvatio da više ne mogu zajedno pa su svoje puteve odlučili odvojiti. I nisu Charles i Ella jedini par kojem je 2023. godina presudila, u rubrici rastavljenih parova pridružuju im se mnoga svjetska, ali i domaća imena.

Upravo je prije par dana objavljeno da je Oskarovka Natalie Portman ostavila supruga Benjamina Millepieda nakon što je imao aferu. Jedanaest godina braka nisu uspjeli spasiti ni stručnjaci koje je par posjetio, a glumica je već viđena kako ne nosi svoj vjenčani prsten.

Još jedan holivudski par nedavno je objavio da se razilaze, a to su Sofia Vergara i Joe Manganiello. Braku su navodno presudile neosporive razlike u njihovim karakterima, a prijatelji bliski paru tvrde da je glumica postala umišljena zbog svoje ljepote, dok Joe još uvijek puno igra igrice.

'Naravno da i ona voli zabavu, dobro se provoditi i izlaske, ali je više zaokupljena finijim stvarima u životu, putovanjima, otmjenim večerama, životom slavne osobe i svime što ide uz to', rekao je izvor za DailyMail.

Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Još jedna holivudska zvijezda koja je iznenadila razvodom je i Reese Witherspoon koja je u ožujku objavila da se razvodi od supruga Jima Totha. Nakon 12 godina braka, par je u miru i prijateljskom duhu na sudu dogovorio zajedničko skrbništvo nad 10-godišnjim sinom Tennesseejem.

Odluka o njihovom razvodu, koja je došla samo nekoliko dana prije proslave 12. godišnjice braka, pomalo je šokirala javnost jer je par na društvenim mrežama pokazivao mnoge sretne trenutke.

Razvod o kojem se u zvjezdanim krugovima najviše priča svakako je onaj u kojem su glavni akteri Christine Baumgartner i Kevin Costner!

Vijest da želi rastavu braka šokirala je i samog Costnera, a točan razlog još je uvijek nepoznat. Neki tvrde da je poznati glumac postao preposvećen svom poslu zbog čega je obitelj ispaštala. Ovaj razvod poznatog je glumca koštao poprilično puno, a čini se da će bivšoj supruzi trebati plaćati 129 755 dolara mjesečno za uzdržavanje njihovo troje djece. Uz to, Costner mora platiti i 200 tisuća dolara sudskih troškova i dodatnih 100 tisuća dodatnih troškova.

I ne razvode se ove godine samo poznati glumci, već i političari!

U svibnju je vijest o rastavi braka objavila i najpoznatija finska političarka Sanna Marin. Naime, bivša premijerka države od 2020. godine u braku je s Markusom Raikkonenom, no par je u ljubavnoj vezi otkako su imali 18 godina. Razlog kraja jedne ljubavi nije otkrila, no šuška se da je razlog bračna nevjera nakon što su u javnost procurile fotografije koje otkrivaju da je njezin bivši suprug proveo večer u ljubovanju s nepoznatom damom.

Nisu ni hrvatski brakovi nešto čvršći...

Već početkom godine hrvatsku je javnost šokirala vijest o razvodu glumice Jelena Perčin i crnogorskog glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka. Glumački par vjenčao se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na setu serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine.

'Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece', izjavila je za Gloriju Jelena Perčin otkrivši da su na prvom mjestu njezina djeca, sin Jakša i kći Maša koje ima s Otaševićem, ali i najstarija kći Lota iz braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem.

Nakon niti dvije godine braka, Tara Thaller i Faris Pinjo zajednički su donijeli odluku o rastavi. Iako se pričalo da je riječ o velikoj ljubavi te se radi nje Faris i preselio u Zagreb, brak nije izdržao pritisak 2023. godine. Pinjo je bio velika podrška Tari dok je nastupala u showu 'Ples sa zvijezdama', a vijest o njihovoj rastavi bila je šok za javnost koja nije ni naslutila da ovaj par ima bračne probleme.

'Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i nismo, jer malo je neprirodno u periodu kad se ljudi rastaju da budemo neka konkretna podrška, ali mislim kad se stvari malo slegnu da ona želi meni najbolje, ja želim njoj najbolje', rekao je glazbenik i glumac za IN Magazin nakon što je vijest odjeknula.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju