ponosni tata

Momčilo Otašević o svojoj djeci: 'Samo da idu svojim stopama i da budu sretni u životu'

15.11.2023 u 23:20

Bionic
Reading

Crnogorski glumac, zvijezda serije 'Kumovi' otkako se razveo od Jelene Perčin, ne odvaja se od kazališnih dasaka, a na društvenoj mreži se najčešće hvali predstavama koje igra po gradovima Hrvatske i regije. Publiku je osvojio ulogom u seriji 'Zora Dubrovačka', a ubrzo je ponio titulu 'miljenika žena'

Momčilo Otašević izjavio je da 'nema odnos prema medijskim napisima, ali priznaje da ga 'bocne kad mu netko baš zabiberi'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Premda ne voli pričati o privatnom životu, progovorio je o svojim mališanima koji ga ponekad prate na predstavama i tijekom snimanja. Otkrio je da kći Maša uživa kad tatu 'posjeti na setu, ode u šminku i zabavno joj je'. Nije isključeno da i oni poput njega i majke Jelene Perčin zaplove jednog dana glumačkim vodama.

  • +3
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Volio bih da idu svojim stopama, pa ako budu slične mojim neka ih, samo da idu svojim stopama i da budu sretni u životu i da rade to što vole. Nekako i meni je bilo tako, bilo je: 'Izvoli sine što hoćeš', upisao sam četiri, pet fakulteta, na kraju se vratio glumi', ispričao je za In Magazin.

hrvatska koprodukcija

[FOTO] Momčilo Otašević plijenio pažnju u elegantnom izdanju na premijeri filma 'Poslije zime'

Pogledaj galeriju

Gledatelji ga trenutno mogu pratiti u ulozi u seriji 'Kumovi', a priznaje da bi se volio okušati i u stranim produkcijama. Osvrnuo se na to da se kod nas sve više snima i da naši glumci snimaju vani te da je on uvijek 'bio prezaposlen po bivšoj državi'. Sad je stalno na relaciji Zagreb- Beograd - Banja Luka. Progovorio je i na temu stereotipa da su 'Crnogorci lijeni'. Kaže da to stoji i da su 'sigurno doktori za lijenost i za fjaku'. Kad ne radi, kad može, kod njega je sve podređeno ljenčarenju. To se, rekao je, rijetko dogodi, ali se dogodi.