RIJETKO PRIČA O PRIVATNim stvarima

Momčilo Otašević o gubitku kilograma i ljubavnom životu nakon razvoda od Jelene Perčin

01.09.2023 u 17:40

Bionic
Reading

Crnogorski glumac kojeg Hrvati obožavaju, uoči nove sezone serije 'Kumovi' ispričao je kako mu je bilo zanimljivo bilo snimati nove epizode, a premda izbjegava razgovor o stvarima iz privatnog života, otkrio je poneku informaciju

Momčilo Otašević je najavio da njegov lik, Janka očekuju nove priče, te da ima više scena sa Stojanom Matavoljem i Ratkom Glavinom.

Kako je za potrebe snimanja kratkog filma 'Ruske kape' morao naglo smršavjeti budući da je glumio ovisnika ispričao je kakvo mu je to bilo iskustvo. Kazao je da mu nije problem izgubiti kilograme, jer je i inače mršavije građe. Trebao je naglo smršavjeti i da dobije 'ispijeni look' i upale obraze, ali kako nije bilo dovoljno vremena da to postignu, odlučili su se za skinny fat varijatnu, odnosno da bude mršav, ali da ima trbuh, s obzirom na to da se u trbuhu najprije udeblja. Smatra da bi mu bilo idealno da se mora 'malo popuniti za neku ulogu'.

  • +4
Momčilo Otašević Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

Unatoč ostvarenju poslovnih uspjeha, javnost intrigira njegov ljubavni život. U siječnju ove godine su on i sada već bivša supruga, Jelena Perčin potvrdili da se razvode nakon pet godina braka. Čak mu je, kaže, prestalo smetati to, ali naravno da nikad nije ugodno pročitati takve stvari o sebi. 'U suštini malo pričam o privatnom životu, ali eto nekad kažem neke male crtice', rekao je za Story.

'Tipa što se djece tiče, nije mi problem reći da dovedem nekad Mašu na snimanje, odvedem Mašu i Jakšu u aquapark i slično. A ovo ostalo, hmm, pa ja već godinu dana nemam komentar ni na što od onog što se piše. Za sve neistine nisam dao niti jedan komentar i nekako mi je tako najljepše', priznaje Momčilo.

Na pitanje o ljubavnom statusu glumac je odgovorio: 'Nemam ljubavni status', dodavši da je slobodan.