više ne samuje

Momčilo Bajagić Bajaga nakon razvoda pronašao novu ljubav?

23.06.2023 u 09:53

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji, prije dvije godine se u tajnosti razveo od supruge Emilije i to nakon 33 godine braka. Izjavio je da 'između njih već dulje vrijeme nije bilo iskrica te da su zbog djece održavali skladan odnos'

Momčilo Bajagić Bajaga oduvijek je skrivao svoj privatni život od očiju javnosti pa se na događajima rijetko pojavljivao i s bivšom suprugom. Živjeli su dosta povučeno, bez ikakvih skandala, a njihov razvod šokirao je javnost.

No sada je, kako javljaju srpski mediji, snimljen s misterioznom crnkom za koju tvrde da je njegova nova partnerica. Navodno se glazbenik već preselio kod nove djevojke, 'koja mu je bliska po godinama'.

Prisjetimo se, Bajaga je svojoj bivšoj supruzi posvetio puno svojih pjesama. On i Emilija prije nego što su se vjenčali, bili su sedam godina u vezi, a njihova ljubavna priča započela je u autobusu.

  • +4
Momčilo Bajagić Bajaga Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

'U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je ohladila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko mjeseci smo profurali', svojedobno je ispričao pjevač. Vjenčali su se 1989. godine te su 1990. dobili sina Marka, a 1998. kćer Anđelu. Bajaga održava redovan kontakt s djecom, postao je djed jer je njegov sin dobio dijete, po tom pitanju sve funkcionira u najboljem redu.

ZANIMLJIV KONCEPT

Bajaga održao prvi od tri koncerta u Lisinskom, razgalio publiku hitovima, a s njim je zapjevala i Sandra Bagarić

Pogledaj galeriju