U LJUBAV VJERE IMA

Momčilo Bajagić Bajaga se razveo nakon 33 godine braka, ali ne popustaje: 'Nikad ne treba odustajati od ljubavi'

20.12.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Pjevač, gitarist i autor prošle godine je mnoge iznenadio informacijom da se razvodi od supruge Emilije Bajagić nakon 33 godine braka. Rastava se dogodila puno prije nego što je vijest odjeknula u regionalnim medijima. Momčilo Bajagić kaže da je napravio jasnu granicu što je za medije, a što je samo njegovo pa je tako uspio sačuvati svoju privatnost

Momčilo Bajagić Bajaga kaže da su njegove pjesme su nastajale uglavnom nakon proživljenih situacija i doživljaja. Uglavnom su ljubavne, jer je to najjača emocija koju čovjek može razumjeti i najviše utječe na vaš život. Pjesme koje nisu ljubavne, nastale su, kaže, isto kao rezultat nekih situacija koje su na mene ostavile jak utisak. Prvu je skladbu napisao s 15 godina.

Kad je riječ o o današnjoj popularnoj glazbi, misli da je najviše devalvirana zahvaljujući medijima od kojih taj segment kulture i ovisi. Smatra da radio i TV stanice se bore za gledatelje i prave kompromise zbog gledanosti nauštrb razvoja kulture i umjetnosti, da ne postoje više ni radio ni TV emisije koje promoviraju nova izdanja, nove bendove ili talente i sve se svodi samo na gledanost te da mladi talentirani ljudi gube nadu da mogu napraviti bilo kakvu uspješnu karijeru i odustaju prije nego što su i počeli.

Za njegov razvod javnost je doznala tek sredinom ovog srpnja. Unatoč raspadu braka nije izgubio vjeru u ljubav. 'Ljubav je najvažnija stvar u životu i nikad ne treba odustajati od ljubavi', rekao je za Azru. Objasnio je da nikad nije punio novinske stupce informacijama iz privatnog života i da to nije bio problem jer je 'jednostavno živio svoj život i napravio jasnu granicu što je za medije, a što je samo njegovo'.

  • +3
Momčilo Bajagić Bajaga Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL