ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Modno se uskladili: Lejla i Tarik Filipović u istim kombinacijama

04.03.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih domaćih parova, Lejla i Tarik Filipović, svoje su obožavatelje oduševili novom fotografijom koju je bivša misica objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj poziraju u identičnim majicama domaćih dizajnera

Odjeveni u sličan model svijetlih traperica i identične majice, jedna od najpoznatijih domaćih parova, Lejla i Tarik Filipović, pozirali su nasmijani, a zajedničku fotografiju bivša je misica objavila i na svom Instagram profilu.

Lejla i Tarik odabrali su identične majice u bordo boji koje na prednjoj strani imaju sliku francuskog buldoga, a riječ je o kolekciji s potpisom poznatog domaćeg dizajnerskog dvojca Elfs.

I dok Lejla drži jednu ruku puštenu niz tijelo, a drugu u džepu, glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović jednom je rukom obgrlio svoju voljenu suprugu s kojom je u braku od 2007. godine.

  • +4
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Vjenčali su se nakon nekoliko mjeseci tajne veze na Silvestrovo 2007. godine, a u srpnju su organizirali i tulum za prijatelje kako bi i s njima proslavili svoje vjenčanje.

'Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom', komentirao je svojedobno popularni voditelj.