'LJUBOMORAN K'O GEPARD'

Tarik Filipović u Dubaiju imao bliski susret s gepardom: 'Nabio sam mu komplekse...'

08.01.2024 u 11:34

Bionic
Reading

Sa suprugom Lejlom, te sinovima Dinom i Armanom, glumac i voditelj Tarik Filipović zimske je praznike odlučio provesti u toplijim krajevima, a izbor je pao na mnogima omiljenoj destinaciji - Dubaiju

16. godišnjicu braka Lejla i Tarik Filipović odlučili su obilježiti obiteljskim odmorom u Dubaiju, pa su im se i ovoga puta na putovanju pridružili sinovi Dino i Arman.

Da uživaju u visokim temperaturama, ali i ljepotama i avanturama koje Ujedinjeni Arapski Emirati nude turistima, otkrili su sami na svojim profilima na društvenim mrežama.

I dok Lejla oduševljava modnim kombinacijama, Tarik je zanimaciju pronašao u životinjama koje do sada nije imao prilike susresti, a među njih zasigurno spada gepard, koji je glumca i voditelja oduševio.

uvijek zajedno

Lejla i Tarik Filipović uživali na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju

'PAŠA mu je ime… ovom predivnom primjerku 'acinonyx jubatusa'… geparda… 110 km/h u 3 sekunde… ali tom brzinom može trčati samo 400 m a nakon toga se umara… e tu sam mu nabio komplekse… uz to sam tri puta teži od njega i imam veću glavu… zato me i ne gleda… zavist… u ovom dijelu svijeta kažu 'ljubomoran k’o gepard'', napisao je pored fotografija na kojima pozira s Pašom Tarik Filipović.

Njegovo novo poznanstvo svidjelo se i obiteljskoj prijateljici, pjevačici Severini, koja je ispod objave napisala: 'Wow!'