znakovita poruka

Mnogi su jedva dočekali da vide reakciju Danijele Martinović nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu

13.01.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Vijest o prekidu dugogodišnjeg estradnog para, Petra Graše i Danijele Martinović prije više mjeseci je iznenadila njihove fanove. Ljubav im je trajala 24 godine, a malo nakon što se prašina oko njihovog razlaza slegla, doznalo se za pjevačevu novu vezu s 14 godina mlađom skladateljicom Hanom Huljić. U srijedu je obznanjeno i da čekaju svoje prvo dijete pa je bilo onih koji su se pitali kako se sada drži slavna Splićanka

Pjevačica se oglasila na Instagramu. Danijela Martinović objavila je znakovitu poruku očito se ne obazirući na nove ljubavne pothvate svog bivšeg.

'Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz povijest odustali jer baš nitko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A povijest su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori...', ulomak je koji je podijelila na Instagram storyju, naravno iz svoje knjige. Uz to je pratiteljima dala do znanja kako je odlučila svoj 50. rođendan slaviti cijelu godinu, a otkrila je i da joj pokloni i dalje pristižu.

Nedavno je na gostovanju kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina 'Samo opušteno', ispripovijedala kakav je osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze.

  • +5
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći 'živote, dobar ti dan'. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe', rekla je Martinović.