ISKRENO PRIZNANJE

Danijela Martinović otkrila kakav je to osjećaj biti slobodna nakon 24 godine veze

31.12.2021 u 22:04

Bionic
Reading

Danijela Martinović je u gostima kod Josipe Pavičić u rubrici IN Magazina 'Samo opušteno' otkrila mnoge, dosad nepoznate stvari iz svojeg života

Naš najpoznatiji glazbeni par, Danijela Martinović i Petar Grašo, sve su šokirali u svibnju ove godine kad se u javnosti pojavila vijest kako više nisu skupa i to nakon 24 godine veze.

Danijela je u emisiji Nove TV IN magazin otvoreno razgovarala o mnogim detaljima iz svojeg privatnog života.

Osvrnula se na činjenicu da je ove godine proslavila 50. rođendan te je rekla kako nije opterećena time.

  • +5
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Josipi Pavičić otkrila je kakav je to osjećaj biti slobodna nakon 25 godina veze, ali i još poneke detalje iz svoga života.

'Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači zaista u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći živote dobar ti dan". Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, do jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe', rekla je Danijela.

U emisiji IN Magazin popularna Splićanka je ispričala i da godinama ne prati ništa što se piše o njoj kako bi održala svoj mir te da može ostati sebi vjerna.

Inače, na Instagramu je Danijela svojim fanovima čestitala novu godinu porukom: 'Da nam svaki korak bude dostojan Puta! Sretna Vam, ugodna, udobna, nasmijana i radosna 2022. godina. Vaša Danijela'