novi biznis

Mnogi su iznenađeni: Slavna Hurem nakon glume baca se u poduzetništvo, prodavat će čokoladu, džemove i sladoled

10.07.2020 u 10:44

Bionic
Reading

Glumica koju domaća publika pamti po ulozi crvenokose sultanije Hurem u turskoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' okrenula je novu životnu stranicu. Na društvenoj mreži je najavila je da u samom centru Berlina otvara trgovinu zdravih slatkiša

Kako je uzbuđena Meryem Uzerli objasnila u videu na Instagramu, vjeruje kako će to biti prva u nizu trgovina koje planira otvoriti po cijelom svijetu. 'Otvaram svoju prvu Nosh Nosh prodavnicu u Berlinu. Riječ je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mjesto u kojem želimo da se osjećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najbolje kvalitete', pojasnila je glumica.

Evo što će sve biti u njezinoj ponudi: 'Veganske čokoladice, džemovi, kakao na žlicu, macaronsi, sladoled koji je najbolji na svijetu, maslinovo ulje, kava, čaj i još mnogo toga', otkrila je lijepa Turkinja.

Podjetimo, iz serije 'Sulajmen Veličanstveni' je otišla zbog ljubavnog kraha s tadašnjim dečkom, Canom Atesom, koji je zahtijevao da - abortira. Atraktivna glumica njemačkog podrijetla povukla se nakon toga iz javnosti te u Berlinu se posvetila životu s petogodišnjom kćeri Larom. Nedavno je u intervjuu za 'TV Novele' otkrila zašto je nestala s malih ekrana, a i zašto bi glumila za - sladoled.

'Glumila bih u seriji čak i u zamjenu za sladoled, ali važno je da me priča potpuno osvoji. Ne padam na velike cifre. Uzalud dobra plaća ako ne vjerujem u projekt', rekla je slavna Hurem.