MERYEM U CANNESU

Teško je ne primijetiti: Sultanija Hurem u crvenom izazvala senzaciju

17.05.2019 u 19:23

Bionic
Reading

Tursko-njemačka glumica Meryem Uzerli, našim gledateljima najpoznatija po ulozi Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', pojavila se na premijeri filma 'Rocketman' o glazbenoj legendi Eltonu Johnu na filmskom festivalu u Cannesu

Glumica koja je ostvarila ulogu života u seriji o životu Sulejmana Veličanstvenog, na crvenom je tepihu filmskog festivala izgleda poput prave filmske dive.

I danas se može pohvaliti zavidnom figurom, a iako je svi pamte kao crvenokosu sultaniju, Meryem je sad brineta.

Za ovu je prigodu odabrala glamuroznu, bogato ukrašenu haljinu s potpisom francuske dizajnerice Esthere Maryline koja joj je sjajno pristajala.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Upečatljiv je look upotpunila s kosom podignutom u neobičnu punđu.

Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da se Meryem potpuno oporavila nakon prekida veze i odlaska sa seta serije zbog problema s tadašnjim partnerom Canom Atesom koji nije s njom želio dijete. Trudna glumica se zbog toga vratila u Njemačku gdje je 2014. rodila kćerkicu Laru koju sama odgaja.

  • +9
Meryem Uzerli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Majka i kćer žive u Njemačkoj, a Meryem na Instagramu često objavljuje fotografije sa svojom preslatkom kćerkicom koju svugdje vodi sa sobom.

Inače, prošloga je ljeta za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu Uzerli posjetila Dubrovnik te se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom u kockastom dresu i otkrićem kako je njena prabaka je iz Hrvatske.