slavna hurem

Popularna turska glumica otkrila je zašto je nema na malim ekranima, piše se da ponovo ljubi

18.05.2020 u 23:44

Bionic
Reading

Srca gledatelja 36-godišnja Meryem Uzerli prije devet godina osvojila je ulogom crvenokose zavodnice u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’. Posljednji put se na malim ekranima pojavila kao junakinja serije 'Banditi' no nije se dugo zadržala u tom projektu. Sada joj se, pišu turski mediji, smiješi nova uloga u filmu i to s turskim zavodnikom Çağlarom Ertuğrulom za kojeg se priča da je njezina nova ljubav

'Glumila bih u seriji čak i u zamjenu za sladoled, ali važno je da me priča posve osvoji. Ne padam na velike cifre. Što će mi dobra plača ako ne vjerujem u projekt', ispričala je Meryem Uzerli za 'TV Novele'. Unatoč tome što je kao Hurem stekla veliku slavu, turska glumica njemačkog porijekla morala je napustiti jednu od najuspješnijih turskih serija svih vremena.

View this post on Instagram

🏡 💕 🛋👩‍❤️‍👩

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

U novom projektu, ako je vjerovati turskim medijima, našla se zahvaljujući četiri godine mlađem glumcu Çağlaru Ertuğrulu kojeg su gledatelji donedavno mogli pratiti u turskoj uspješnici 'Fazilet i njezine kćeri'.

View this post on Instagram

andropoz kombini

A post shared by Caglar Ertugrul (@caglarertugrul) on

Podsjetimo, Meryem je odrasla u Njemačkoj i slabo je govorila turski, zbog čega je uz snimanje serije paralelno učila jezik. Sve uloge prije 'Sulejmana Veličanstvenog' odigrala je na njemačkom jeziku. Usporedno sa stjecanjem svjetske slave, stigli i brojni privatni problemi. Zbog zdravstvenih razloga je iz Turske otišla u Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kada joj je tadašnji partner, 17 godina stariji poduzetnik Can Ates rekao da dijete ne želi kad mu je rekla da je u drugom stanju. Glumica je dijete ipak rodila te sada uživa provodeći vrijeme s petogodišnjom kćeri Larom.