na motociklu

Mladi glumac Chance Perdomo (27) poginuo u teškoj prometnoj nesreći

31.03.2024 u 18:26

Bionic
Reading

Chance Perdomo (27) glumio je u serijama 'Gen V' i 'Sabrina: Jezive pustolovine'

Mladi glumac Chance Perdomo tragično je preminuo u prometnoj nesreći motociklom u 28. godini života, potvrdile su njemu bliske osobe.

'Teška srca dijelim vijest da je Chance Perdomo preminuo nakon nesreće s motociklom. Vlasti su priopćile da druge osobe nisu bile umiješane. Njegovu strast za umjetnošću i nezasitnu želju za životom osjetili su svi koji su ga znali, a njegova toplina će se nastaviti s onima koje je najviše volio', poručio je njegov publicist.

Oglasili su se i brojni fanovi koji oplakuju smrt glumca proslavljenog po ulogama u serijama 'Gen V' i 'Sabrina: Jezive pustolovine', pisanjem brojnih komentara sućuti obitelji.

  • +2
Chance Perdomo Izvor: Profimedia / Autor: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Producenti iz serije 'Gen V', na kojoj je posljednje radio, također su izrazili žalost zbog tragičnog kraja života mladog glumca koji je tek krenuo u ozbiljnije glumačke pothvate.

'Nismo još svjesni ovoga. Za one koji su ga znali i radili s njim, Chance je uvijek bio šarmantan i nasmijan, entuzijastična sila prirode, nevjerojatno talentiran izvođač i više od svega ostalog, ljubazna i divna osoba. Pisati o njemu u prošlom vremenu nema smisla. Žao nam je zbog njegove obitelji. Zagrlite one koje volite večeras', napisali su producenti serije.