emotivne riječi

Mladen Vukorepa na kraju 'Potjere' podijelio s gledateljima vijest koja je rastužila mnoge: 'Hvala ti za sve i počivala u miru'

30.05.2022 u 21:20

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih hrvatskih kvizaša na kraju megapopularnog HRT-ovog kviza u ponedjeljak navečer obznanio je tužnu informaciju. Naime, Zagrepčanin dalmatinskih korijena otkrio je kako je preminula njegova majka

'Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim se na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu', rekao je Mladen Vukorepa, lovac u kvizu 'Potjera'.

Podsjetimo, Vukorepa, ne dijeli često detalje iz privatnog života, te se o njemu jako malo zna. Poznato je da je po zanimanju inženjer elektrotehnike te da je a 2017. godine bio je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskog kviz saveza (HKS), a već s četiri godine čitao i pisao.

Nastupao je u HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranom povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, a u 'Potjeru' je stigao 2017. godine.

'U poslu sam trenutačno zadovoljan onim što radim. Naravno, čovjek uvijek želi neki novi izazov, da malo promijeni svoje radne zadatke i rutinu, ali sada vodim odjel od desetak ljudi i zadovoljan sam na tom mjestu. Privatno? Kad biste pitali moju mamu, onda bi ambicija morala biti da se konačno oženim (smijeh). Zapravo, ambicija mi je ostati zdrav i normalan. Zdravlje se jedino ne može kupiti, a sve drugo može', ispričao je ranije za tportal.

Mladen Vukorepa Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL