mnogi su se šokirali

Lovac Dean Kotiga usred 'Potjere' obznanio sretnu vijest: 'Postao sam otac'

03.01.2022 u 20:23

Bionic
Reading

U ponedjeljak navečer gledatelje je tijekom popularnog kviza slavni kvizaš u svom stilu iznenadio izjavivši da 'novopečeni otac'. Do sada je o njegovom privatnom životu bilo poznato to da ima djevojku

Za vrijeme prve ovotjedne emisije natjecatelj Ivan rekao je da je novopečeni liječnik, suprug i uskoro otac, a Dean Kotiga je otkrio sretne vijesti iz svog života.

'Moram iskoristiti priliku, znači Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac. Ovdje ono sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske', izjavio je Kotiga. Natjecatelji su se potom ustvrdili da je večerašnja emisija pravi 'baby bom' te da uspješno pomažu natalitetu Hrvatske.

Podsjetimo, ranije je za Večernji list izjavio je da će jednog dana biti 'legendaran otac te da će o svemu pratitelje obavijestiti na Instagramu'. Otkrio je da je svoju dragu osvojio 'odličnim forama' te da mu je ponekad davala savjete za odlične fore na Instagramu. Priznao je da se znaju i posvađati, a to je najčešće oko jednog pića. 'Oko toga jesam li stavio previše limuna u čaj - gospođica, znate, ne voli da joj bude prekiselo', rekao je lovac.

  • +3
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL