ZANIMLJIVA 'POTJERA'

Ni prometna nesreća prije snimanja nije ga omela da pobijedi lovca Mladena Vukorepu

27.09.2021 u 21:22

Bionic
Reading

Iako su ostala samo dvojica, student Karlo iz Marije Bistrice i profesor iz Varaždina Tomislav, uspjelo im je 'pobjeći' i u samom finišu pobijediti lovca Mladena Vukorepu, nakon čega su kući ponijeli svaki po 21 tisuću kuna

Od četiri natjecatelja večerašnje 'Potjere', samo su dvojica stigla do samog kraja i pobjedivši lovca Mladena Vukorepu, osvojili 42 tisuće kuna. Riječ je o studentu Karlu i profesoru Tomislavu, koji su pred Vukorepu stali sa 14 koraka prednosti.

Sam lovac cijelu emisiju protiv natjecatelja nije imao niti jedan pogrešan odgovor, no u posljednje dvije minute finalne potjere, imao ih je nekoliko.

A onda je na samom kraju upravo Mladen Vukorepa otkrio zanimljiv detalj. Naime, prije dolaska na snimanje kviza, profesor iz Varaždina, Tomislav, imao je manju prometnu nesreću. 'Tomislave, nadam se da šteta na automobilu nije prevelika i da će je dio od dobitka pokriti. Ne kaže se uzalud kako se dolaskom u Potjeru ne može ništa izgubiti, nego samo dobiti. Tako i vi nećete biti u minusu', rekao je Vukorepa, dok je Tomislav otkrio:

'Dan mi nije počeo dobro, ali Bogu hvala, završit će dobro.'

USKORO NA EKRANIMA

Zavirili smo na Netflixov Tudum i izdvojili nekoliko uzbudljivih najava

Pogledaj galeriju