POGRDNE RIJEČI

Mladen Grdović ponovno završio na policiji: Uhićen zbog vrijeđanja bivše supruge Brankice

02.11.2020 u 13:24

Bionic
Reading

Zadarskog pjevača Mladena Grdovića ponovno je uhitila policija zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom s kojom se službeno razveo u kolovozu

Zadarski.hr donosi vijest o ponovnom uhićenju pjevača Mladena Grdovića, kojem je očito teško pala sudska presuda o okončanju 22 godine dugog braka s Brankicom. Isti list piše da je 61-godišnji Grdović u četvrtak, 29. listopada, u alkoholiziranom stanju i bez cipela, došao na adresu bivše supruge gdje je joj je upućivao pogrdne riječi.

Policija ga je ubrzo uhitila, te ga je nakon otriježnjenja, u subotu 31. listopada, uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji privela na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Tamo mu je određena mjera zabrane približavanja bivšoj supruzi.

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da Grdović dobiva istu mjeru. Još u svibnju je dobio zabranu približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

U svom posljednjem iskazu na sudu, netom prije donesenog rješenja o razvodu, Brankica je navela kako su njihovi bračni odnosi teško i trajno poremećeni, te da zajednički život više nije moguć. U svom iskazu je navela i kako su ranije u izvanbračnoj zajednici bili osam godina, ali da unatrag tri godine više ne žive zajedno.