U SVOM GRADU

Ležerno odjeven Mladen Grdović i supruga Brankica u koži od glave do pete nisu prošli neprimijećeno na zadarskoj špici

02.10.2020 u 16:59

Bionic
Reading

Sunčano prijepodne pjevač Mladen Grdović je iskoristio za šetnju rodnim Zadrom u društvu supruge Brankice. Dok su razgledavali dućane na Poluotoku, zamijetio ih je fotograf koji ih je uslikao 'na prepad' pa se nisu stigli ni osmjehnuti za kameru

Za ležernu prijepodnevnu šetnju gradom legendarni zadarski pjevač odjenuo je crnu trenirku s logom Ferrarija i bijelu majicu s printom modne kuće Calvin Klein, a sve potrepštine potrpao je u malu torbicu koju je nosio preko ramena, dok si je njegova supruga Brankica ipak dala malo više truda.

Brankica itekako prati modne trendove, barem ako je suditi prema onome što vidimo. Zadarskom špicom prošetala je u koži od glave do pete koja je ove sezone apsolutni 'must have'. Uske kožne hlače i kožna jakna s asimetričnim patentnim zatvaračem u kombinaciji s visokim čizmama i crvenim detaljima odličan su jesenski odabir.

Mladen Grdović sa suprugom Brankicom u šetnji Poluotokom Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

Cjelokupan stajling Brankica je zaokružila crvenom maramom i velikom praktičnom torbom, sunčanim naočalama te kariranom kapom koja je, ako nas pitate, pun pogodak!

Turbulentni brak Mladena i Brankice Grdović traje već 23 godine tijekom kojih su imali puno uspona i padova. Zadarski pjevač je u veljači prošle godine uhićen zbog nasilja u obitelji. Policija je tada potvrdila da je pjevač 'verbalno napao dvije ženske osobe', a neslužbeno se tada doznalo da je vrijeđao svoju suprugu i njenu prijateljicu, koje su ga i prijavile policiji.

Nakon što je vijest dospjela u medije, Brankica ju je demantirala. 'Sve je to sabotaža Mladenova koncerta, ostalo je rekla-kazala’, rekla je tada za Slobodnu Dalmaciju.