IMA SE, MOŽE SE

Mlađa kći Tamare Ecclestone otkrila njezinu vrijednu kolekciju Hermesovih torbi vrijednih više od 10 milijuna kuna

12.10.2021 u 13:33

Bionic
Reading

Hermesove torbice spadaju među najskuplje na svijetu, čiji primjerak, ovisno o dizajnu i materijalu, stoje između 265 tisuća i 3.2 milijuna kuna, a 37-godišnja kći nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea u svojoj kolekciji ima čak 30 primjeraka Hermes Birkin torbice

Možda se ne bi ni znalo koliko točno torbica s potpisom Hermesa, točnije modela Birkin, posjeduje u svojoj kolekciji, da suprug 37-godišnje Tamare Ecclestone, 40-godišnji Jay Rutland, iste nije slučajno pokazao u snimci na svom Instagramu. Naime, Rutland je snimao njihovu mlađu kćerkicu Serenu, koja je nedavno prohodala, kako hoda po spavaćoj sobi i ulazi u maminu garderobu, gdje su na podu spužve za dječju igru.

No, ono što je mnogima zapelo za oko otvoreni je ormar iza 11-mjesečne Serene, u kojem postoje pet redova, a svaki red ima po šest torbi Hermes Birkin u raznim bojama i dizajnu. Modni znalci odmah su prepoznali o kojim je primjercima riječ i pobrojali vrijednosti te došli do iznosa većeg od 10 milijuna kuna koje je kći nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1 potrošila na skupocjene torbice.

Njezina ljubav prema dizajnerskoj odjeći odavno je poznata. Tako je jednom prilikom sama Tamara otkrila da ima čak 95 dizajnerskih torbica - 47 s potpisom Chanela, 15 Edija Parkera i 33 Jimmy Chooa.

  • +5
Tamara Ecclestone Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Još 2017. godine, kada je snimala svoj reality show 'Tamara's World' otvorila je vrata svoje garderobe, u kojem je, između ostalog, bilo i 37 para Chanelovih espadrila te čak 81 pidžama s potpisom Victoria's Secreta, a kako je svojedobno otkrila za Marie Claire, u njezinom su domu čak dvije prostorije namijenjene garderobi - u jednoj se nalazi odjeća i dodaci za proljeće/ljeto, dok u drugoj caruje jesen/zima.

vidi se da gušta

[FOTO] Još je u Hrvatskoj: Dobro raspoložena Tamara Ecclestone sišla s jahte i prošetala Trogirom

Pogledaj galeriju