INTIMNA CEREMONIJA

Mjesec dana uoči rođenja sina u Meksiku se udala Fani Stipković

27.09.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Baš kao što je još ljetos najavljivala, novinarka i nekadašnja manekenka Fani Stipković ozakonila je svoju vezu s bivšim nogometašem, danas sportskim direktorom meksičkog nogometnog kluba Fernandom Hierrom, s kojom čeka i svoje prvo dijete

Puna dva tjedna bivša manekenka Fani Stipković krila je od javnosti da se udala za svog životnog partnera, legendarnog španjolskog nogometaša Fernanda Hierru. Vjenčanje 41-godišnje televizijske novinarke i 55-godišnjeg sportskog direktora Gudalajare održano je 13. rujna u samom središtu Guadalajare, u butik hotelu, gdje je njihovu ljubav slavilo tek dvanaest pomno odabranih osoba.

Detalje vjenčanja, kao i fotografije, Fani Stipković otkrila je ekskluzivno za magazin Gloria, otkrivši kako joj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, dok je Hierri kum bio Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, u kojem je bivši nogometaš od 2022. sportski direktor.

it boja

Utegnuta Fani Stipković nije mogla proći nezamijećeno u smaragdnoj haljini koja naglašava njezinu isklesanu figuru

Pogledaj galeriju

Iako se nagađalo kako će Fani svoj dan iz snova organizirati u rodnoj Veloj Luci, to se nije dogodilo. Budući da će za mjesec dana roditi njihovo prvo zajedničko dijete, ona se trenutno nalazi upravo u Meksiku, kako bi i suprug bio uz nju kada dođe termin poroda.

'Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku - dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Neko sam vrijeme tražila prostor koji bi zadovoljio naše želje, no zbog privatnih i poslovnih obaveza te Fernandovog nepredvidivog rasporeda, sve sam organizirala u zadnji čas', priznala je Fani Stipković za Gloriju.