PRESLATKI PRIZORI

Fani Stipković blista dok željno iščekuje rođenje sina, a priredila je i baby shower

21.09.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Sportska novinarka i njezin zaručnik , bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro u iščekivanju su svojeg prvog djeteta, a ovih dana, kako se pohvalila, imala je zabavu darivanja

Fani Stipković ponosno je pokazala fotografije i videa s netom održanog baby showera kojeg je imala povodom skorašnjeg rođenja sina.

Nije pokazala što je sve dobila za svog dječaka, ali je zato pokazala dekoraciju u restoranu gdje se održao baby shower. Stol je bio ukrašen s plišanim medvjedićima i mirisnim svijećama na kojima je pisala 'dobrodošlica bebi Hierro' a za svoje prijateljice je pripremila i poklone zahvale. Objavila je i fotografiju na kojoj blista u svijetlo ljubičastoj haljini s dubokim dekolteom i otvorenim leđima.

Sportska novinarka inače stalno pokazauje da ni u visokoj trudnoći ne odustaje od svoje rutine - vježbanja u teretani. To naravno nisu vježbe pod punim opterećenjem, ali voženje bicikla, hodanje po traci i vježbe s pilates loptom dopuštene su zdravim trudnicama. Pokazala je da je u odličnoj formi i u osmom mjesecu trudnoće.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL