JOŠ SAMO MALO...

Fani Stipković oduševila zavodljivim prizorima povodom 33. tjedna trudnoće

26.09.2023 u 18:03

Bionic
Reading

Sportska novinarka i voditeljica sa zaručnikom Fernandom Hierrom, nogometnim menadžerom i sportskim direktorom meksičkog prvoligaša Deportivo Guadalajara, odbroja posljednje dane do rođenja njihove bebe koja će se roditi u listopadu

Fani Stipković pratitelje na društvenim mrežama ostavila je bez daha video isječcima na kojima je pokazala trudnički trbuščić u raznim glamuroznim izdanjima.

Pozirala je u crnom bodiju, prozirnoj 'princeza kroja' svijetlplavoj, dugoj pripijenoj zlatnoj haljini, plavom odijelu i zaogrnuta zlatnim ogrtačem, a za snimanje koje se odvilo u Los Angelesu, bila je zadužena fotografikinja Oxana Alex, kako je Fani naznačila u objavi koja je očekivano, izazvala brojne pozitivne komentare.

Snimanje se, što je također naglasila uz snimke, poklopio se s njeznim 33. tjednom trudnoće. Fani će, ove godine ozakoniti svoju ljubav te izreći sudbonosno da svom odabraniku prije nego što im beba stigne na svijet. Ona i Fernando Hierro u vezi su četiri godine, a u Meksiko se preselili iz Madrida, nakon što je on postao sportski direktor tamošnjeg kluba Deportivo Guadalajara.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL