svi putovi vode u rim

Mirta Šurjak zavodi u vrućim hlačicama

02.05.2017 u 11:51

Bionic
Reading

HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak uzela je kratak predah i otputovala u talijansku metropolu. Pogledajte kako se provela ova strastvena navijačica Hajduka

Naša zgodna novinarka Mirta Šurjak s Italijom, čini se, ima posebnu vezu. Tamošnji je mediji obožavaju, a ni ona nikada nije krila ljubav prema toj predivnoj zemlji.

Tako se ovoga puta lijepa Mirta, sportska novinarka koja za HRT prati Hajduk, uputila u Rim. Na svom Instagramu pohvalila se da uživa u suncem okupanoj metropoli. 

Tamošnje visoke temperature natjerale su Mirtu da obuče izuzetno kratke hlače i pokaže svoje vitke noge. Baš poput prave manekenke, pozirala je ispred jedne od mnogobrojnih fontana na Piazzi di Spagna, ispod najpopularnijih stepenica koje privlače mnoštvo turista. 

Budući da izvrsno govori talijanski, ne sumnjamo da se snašla kao riba u vodi, ali i zbog svog izgleda zaradila mnogo komplimenata, susjeda Talijana koji su poznati kao veliki zavodnici. 

'Italija je zemlja nogometa, tako da mi je to velika pohvala. Za tu zemlju sam i emotivno vezana jer sam u njoj tijekom srednje škole preko ljeta boravila po mjesec dana i učila jezik. Rim mi je posebno u srcu, obožavam ga', rekla je nedavno 36-godišnjakinja za tportal komentirajući laskave titule koje su joj dodijelili talijanski novinari na temelju njezine dugogodišnje karijere, ali i izgleda.