PROLJEĆE JOJ GODI

Zanosna Mirta Šurjak u ekstremno kratkoj haljinici

22.03.2017 u 13:53

Bionic
Reading

HRT-ovu sportsku novinarku iz Splita, Mirtu Šurjak, prvi proljetni dani nagnali su da ponosno pokaže svoju zavidnu figuru koju je dodatno istaknula jako kratkom haljinicom

Zanosnoj Splićanki Mirti Šurjak topli dani itekako gode. Sportska novinarka ponovno je fanove oduševila, objavivši fotografiju na kojoj pozira u kratkoj bordo haljini nalik na spavaćicu koju je upotpunila visokim čizmama i svevremenskim balonerom.  

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Novinarka pozira na vidikovcu s kojeg se pruža predivan pogled na Split, upijajući zrake sunca koje su posljednjih dana obradovale cijelu Hrvatsku.

Ljubav prema Splitu i Hajduku, čije je zaštitno lice, Mirta nikad nije krila, a zato je prije nešto više od mjesec dana bila posebna gošća u New Yorku na proslavi 106. rođendana tog nogometnog kluba.

Family Šurjak&friends-1950 gori sve🔥🔥🔴🔵Hajdukova bila noć

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Najnoviju fotografiju pratitelji su oduševljeno komentirali, pohvalivši njezin zanosan izgled, a lijepa 36-godišnja Splićanka na svom profilu na Instagramu voli objaviti fotografije svojih izazovnih izdanja.

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Nedavno je u jednom intervjuu rekla kako je vanjski izgled odraz unutarnjeg bića te da voli odijevati ono u čemu se osjeća najugodnije. 

Jedna od sinoc...💥🎉🎂

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on