uvijek vedrog duha

Mirnu Zidarić ne napuštaju humor i pozitiva, našalila se na svoj račun: 'Mijenjam profesiju'

22.07.2020 u 09:20

Bionic
Reading

Proteklo razdoblje u životu sportske urednice i novinarke nije bilo lako. Borila se s koronavirusom kojim se zarazila na Adria Touru u Zadru. Premda je imala blage simptome, nisu bili zanemarivi, no nakon što je doznala da su joj nalazi negativni, ne skriva koliko uživa u svojoj morskoj oazi, a svoje pratitelje na društvenim mrežama zabavlja duhovitim objavama

Mirna Zidarić se uspješno oporavlja u obiteljskoj vikendici u Primoštenu. Vježba, opušta se na suncu i zafrkava se na svoj račun. U tamošnjoj šumi je pronašla pokretni štand za palačinke za kojim se fotografirala i napisala da mijenja profesiju jer oduvijek sam imala nos za unosan biznis. 'Temelj je pomno odabrana lokacija', napisala je Mirna koja je kasnije, u svom domu ispekla palačinke i pokazala da se 'nije šalila'.

Prije nekoliko dana je mnogima omiljena televizijska novinarka pokazala da u prirodi vježba, održava kondiciju i vraća snagu koju joj je koronaviris oduzeo dok je u Zagrebu dva tjedna boravila u izolaciji.

Podsjetimo, Mirni su se simptomi pojavili 48 sati nakon dolaska na teniski turnir u Zadru. Osjećala je iscrpljujuću bol u cijelu tijelu, no liječnici su joj savjetovali da mora ventilirati pluća kako bi ih učinila vitalnim u borbi s virusom. Iz dana u dan bilo joj bolje, slabost je prolazila i deseti dan od pozitivnog nalaza bila je ona stara. Izjavila je da će donirati krvnu plazmu u svrhu pronalaska lijeka kako bi u š̌to kraćem roku psihoza prerasla u suživot s koronavirusom.