ODLIČNO JOJ PRISTAJE

Napravila promjenu: Mirna Zidarić ima savršen proljetni look

27.03.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Dolaskom toplijeg vremena i proljeća mnogi imaju više životne energije i volje za promjenama, a ženama je nova frizura uvijek omiljeno osvježenje. To dobro zna i sportska novinarka i urednica HRT-a Mirna Zidarić te je svoju kosu odlučila osvježiti - šiškama

Šiške su posljednjih sezona vrlo popularne te su jedan od najlakših načina da se u trenu promijeni izgled i osvježi kosa. Sportska novinarka i urednica očito smatra da je došlo vrijeme za nešto novo pa je svoju prepoznatljivu frizuru s razdjeljkom na sredini ukrasila šiškama. Ne može se ne zamijetiti da je ovaj proljetni izgled Mirnu Zidarić dodatno pomladio.

new #haircut for a #freshstart 💇‍♀️💝🤗 @da_da.even 👏👍

A post shared by Mirna Zidaric (@mirnazidaric) on

Mirna je među ostalim šiške isfurala i 2012. godine.

Voli pratiti trendove, a kako po pitanju odjeće ne voli biti uvijek ista, za istim pravilom se, izgleda, povodi i po pitanju frizure.

Na temu tajne ženine ljepote izjavila je da je krucijalno to kako se žena osjeća navečer, kad skine sve umetke za kosu, trepavice, nokte, 'tetovirane' obrve te sama sa sobom ostane pred ogledalom. 'Neće odmoći ako vam u takvom izdanju netko priđe s leđa i nježno vas prigrli uz sebe (ako je pri tome skinuo naočale, mutnog pogleda, zagrljaj će biti čvršći)', poručila je Mirna ranije u razgovoru za tportal.

  • +3
Mirna Zidarić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL