EMOTIVNI TRENUTCI

Ne skriva sreću: Veliko slavlje u domu Mirne Zidarić

Mirna Zidarić

Mirna Zidarić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dražen Pajtlar AGK

Za svakog je roditelja jedan od najvažnijih događaja u životu, trenutak kad njihova djeca maturiraju i uđu u svijet odraslih. To je ovih dana proživjela i ljubimica gledatelja, sportska novinarka i urednica Mirna Zidarić. Za tportal je podijelila dijelić svog ponosa i velikog intimnog zadovoljstva

'Sinoć smo obilježili kraj jednog životnog poglavlja. Mlađi sin Marin maturant je II. zagrebačke gimnazije gdje je sinoć bilo svečano, emotivno, rasplesano jednom riječju predivno. Ne zna se je li veće uzbuđenje vladalo među maturantima ili roditeljima. Tako smo i mi danima vježbali valcer ne bi li zabljesnuli na plesnom podiju. Bili smo sretan i skladan par, a majka najponosnija na svijetu. Brat je stigao zadnji čas zbog obaveza na fakultetu, ali nikako nije želio propustiti večer koja se događa jednom u životu. Preuni emocija i uz pokoju suzu brzo smo se povukli i pustili maturante da uživaju u svojoj nezaboravnoj noći', ispričala nam je Mirna Zidarić.

Sportska novinarka i urednica na društvenim mrežama je otkrila trenutak svog uzbuđenja. 'Moj anđeo, ljubav, život, sreća, moje sve ulazi u svijet odraslih i čini ga vrijednim bivanja', napisala je pored fotografije na kojoj pleše sa svojim sinom, a u story Instagramu pokazala je trenutke svoje obiteljske idile.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Mirna i njezin suprug Zoran Zidarić s kojim je u braku duge, sretne i skladne 24 godine, već su jednom proživjeli sličan 'scenarij'. Naime, njihov stariji sin Borna maturirao je prije šest godina.

  • +5
  • +2

Mirna Zidarić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dražen Pajtlar AGK

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!