NAJSLAĐI TRENUCI

Mirna Medaković proslavila prvi rođendan živahnih blizanki: 'Preživjeli smo'

04.04.2018 u 22:05

Bionic
Reading

Prošlo je točno godinu dana otkako je glumica Mirna Medaković Stepinac postala mama malenih djevojčica Zore i Kaje, a sada su ona i suprug Hrvoje proslavili prvi rođendan svojih živahnih blizanki

Djetetov prvi rođendan predstavlja veliko uzbuđenje i radost za roditelje, a to veselje je dvostruko kada ga slave blizanke. Mlada mama Mirna Medaković Stepinac organizirala je svojim malenim slavljenicama, blizankama Zori i Kaji, prigodnu rođendansku proslavu. Iako još ne znaju što se točno događa, sigurni smo kako će se djevojčice kad malo porastu rado sjećati svog prvog rođendana.

Umjesto jedne torte mama Mirna pobrinula se da Zora i Kaja imaju dvije torte i to u obliku početnih slova svojih imena. Iako su preslatke blizanke te koje su trebale biti zvijezde dana, glumica i njezin suprug Hrvoje oteli su djelić pozornosti, jer ipak su oni proteklih 12 mjeseci brinuli da njihovim mezimicama ništa ne nedostaje.

Glumica je na svom Instagramu podijelila radostan trenutak sa svojim prijateljima i obožavateljima, a iako Zora i Kaja na fotografiju nisu djelovale preoduševljeno, ponosna mama tvrdi kako su djevojčice bile jako uzbuđene zbog svega što su im mama i tata priredili.

Moj NP❤️ & 🐸🐸

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

'H (Hrvoje) i ja smo nosili krune, ipak smo mi ti koji smo preživjeli', napisala je glumica pokraj fotografije na kojoj ona i suprug poziraju sa slavljenicama, dok na glavama nose papirnate krune.

Daj, daj, daj.. #babySteps & 🍦 Samo @ledohrvatska 😉😍

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Lijepa glumica ne krije kako je rođenje njezinih blizanki bio najljepši mogući poklon, ali i iznenađenje. Nakon prvotnog šoka kada je saznala da će umjesto jednog djeteta dobiti dvoje, Mirna se susrela s dvostrukim izazovima koji su stavljeni pred nju. Djevojčice su glumici istovremeno uljepšale i otežale život na brojne načine, ali sve su to, što bi se reklo, slatke brige.

male zagorske 🐠x2! #pampers #pampersswimmers #termetuhelj

A post shared by Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep) on

Glumica se nedavno požalila kako sada uz djevojčice ni odlazak frizeru više nije što je nekad bio, a otkrila je i kako se slažu njezine živahne blizanke.

  • +3
Mirna Medaković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell