snalažljiva mama

Nije uvijek lako: Mirna Medaković pokazala kako se snalazi s blizankama

12.02.2018 u 14:01

Bionic
Reading

Prije deset mjeseci blizanke Zora i Kaja potpuno su promijenile život i navike zagrebačke glumice Mirne Medaković, pa je sada svima pokazala kako izgleda odlazak u kupovinu s dvije živahne bebice

Domaća glumica Mirna Medaković Stepinac u proljeće je postala majka i rodila blizanke Zoru i Kaju, koje su od tada postale centar njezina svijeta.

Zanemarila je poslovne obveze i u potpunosti se posvetila majčinstvu i odgoju svoje dvije djevojčice, a u mnogo toga joj pomaže i suprug Hrvoje.

No zbog njegovih poslovnih obaveza Mirna se u nekim situacijama mora snalaziti sama.

Kako izgleda odlazak u trgovinu s dvije živahne kćerkice, pokazala je putem Instagrama i mnoge nasmijala, ali i oduševila. Svoje desetomjesečne nasljednice posjela je u kolica za šoping i tako si donekle olakšala obilazak između polica prepunih kućanskih potrepština.

Daj uzmi neš za tuširanje. #babySteps 🐸🐸

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Mlada mama inače uživa u majčinstvu te, iako ponekad nije lako uz dvije bebice, emotivno proživljava prve mjesece svojih blizanki.

  • +3
Mirna Medaković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Nedavno su malene primile i svoj prvi sakrament. U rujnu su Mirna i Hrvoje krstili svoje kćerkice u crkvi u Kustošiji, a potom organizirali veliko slavlje za obitelj, kumove i prijatelje.

'Velika su mi podrška i pomoć Hrvoje i obitelj, a bez njih dvoje djece odjednom te s istim potrebama ne bih mogla podizati. Nedostaje mi sna, ali sve ostalo je super. Nije lako, ali nitko ni nije rekao da će biti’, rekla je simpatična glumica nedugo nakon poroda za Gloriju.